2021-03-19 07:51:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Kerüld a fölösleges vitákat, mert bár igazad lesz, nem fogod tudni meggyőzni az ellenkezőket

Napi horoszkóp március 19-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Mars helyzete arra utal, hogy megint napirendre kerülhet egy régi ügy, amiről pedig már azt hitted, sikerült lezárnod. De most végleg pontot tehetsz a végére.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogyan szeretnéd, de ha most erőltetni kezdesz valamit, abból nagyobb baj lesz, mint ha hagyod, hogy kiforrjanak az események. Lépj egyet hátra, maradj szemlélődő és várd ki, amíg a helyzet megérik arra, hogy lépj!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold az Ikrek jegyébe lépett. Ha a kapcsolatod még nagyon friss, akkor a partnered mindent elkövet, hogy jókedvre derítsen. Ám ha már régóta éltek együtt, akkor még az apró nézeteltérésből is heves vita kerekedhet.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Sok álmodozással telik a mai napod. Szépen felépített légvárba menekülsz, pedig a valóság sokkal kedvezőbb, mint amit a fantáziád szült, csak vedd észre, mennyit figyelmességgel vesz körbe valaki!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Minden sikerülhet, amibe belekezdesz, csak számítsd be a vállalt határidőbe a vargabetűket, a kerülő utakat is. Most nem mindenkivel lehet nyíltan beszélni, szükséged lesz az emberismeretedre.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kerüld a fölösleges vitákat, mert bár igazad lesz, nem fogod tudni meggyőzni az ellenkezőket. Türelemre van szükség a párkapcsolatodban is, és arra, hogy belásd, a másiknak sem könnyű a jelenlegi helyzetben. Ne vádaskodj!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A barátaid akkor is melléd állnak, ha a munkával kapcsolatban kerülsz nehéz helyzetbe, de akkor is, ha a magánéletben keveredsz bajba, vagy ha a partnereddel kialakult vitát kell elsimítani. Sőt, akkor is számíthatsz rájuk, ha társat keresel.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A bolygók jelzése szerint ezúttal nem a szerelem, inkább a féltékenység lesz tetteidnek mozgató rugója. Mindenben hibát találsz, és hogy legyen alapja a vitának, még nyomozgatsz is a párod után. Tarts önvizsgálatot, és változtass, akkor minden rendben lesz!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold az Ikrekbe lépett. Végre megvalósíthatod mindazt, amit régóta szeretnél, de eddig a körülmények miatt csak tologattál magad előtt. Olyan ajtók is kinyílnak előtted, amikről álmodni se mertél.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nem szereted a változásokat, most mégis egy sor újító javaslattal állsz elő. Igazad van: ha elébe mész a dolgoknak, talán könnyebben tudsz alkalmazkodni az eseményekhez.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Sokan úgy vélik, hogy csak az érdekeid tartanak jelenlegi kapcsolatodban, pedig nagyon nincs igazuk, a Vízöntőre ez egyáltalán nem jellemző! Ha ellen tudsz állni a mostanság felbukkanó kísértésnek, akkor tényleg szerelemmel kötődsz a párodhoz.


Halak: II. 19. - III. 20.

Szívügyeidet ne bízd másra, még a legjobb barátodat se avasd be a titkaidba. Ami most neked gondot okoz, az néhány napon belül magától megoldódik, kár másokat terhelni vele. (Ráadásul a legjobbnak hitt barátod hozhat kínos helyzetbe a fecsegésével).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: